Вантажні авіаперевезення

ВАНТАЖНІ АВІАПЕРЕВЕЗЕННЯ. ЛОГІСТИЧНІ РІШЕННЯ ВІД «ЛІМА ЕКСПЕРТ»

Фахівці «Ліма Експерт» використовують всі необхідні ресурси, навички та унікальні конкурентні переваги для продуктивного і якісного надання послуг в сфері міжнародних вантажних авіаперевезень. Завдяки глобальній агентській мережі ми можемо запропонувати клієнтам вантажні авіаперевезення з безмежною географією, запропонувати широкий спектр послуг, експрес-авіадоставку вантажів, відправки регулярними рейсами, а також можливість організувати чартерний рейс на вимогу. Клієнти отримують всі переваги від співпраці з експертом в комплексному рішенні і додаткові вигоди в кожній милі над горизонтом.

ЛОГІСТИЧНІ РІШЕННЯ «ЛІМА ЕКСПЕРТ» КОНКУРЕНТНІ ЗА ЦІНОЮ І ПОЗА КОНКУРЕНЦІЄЮ ЗА ЯКІСТЮ СЕРВІСУ

Обираючи комплексне логістичне рішення від експерта, наші клієнти отримують додаткові переваги на кожному етапі співробітництва, своєчасність і точність, високий рейтинг надійності логістичного рішення і постійний моніторинг індикаторів його результативності, скорочення часу на перевезення, оптимізовані транспортні витрати і безкомпромісно високу якість обслуговування, належну увагу до деталей, високу логістичну продуктивність і всі життєво важливі аспекти ефективності логістики в індивідуальному рішенні «під ключ». Все вищеперераховане дозволяє бізнесу стати більш конкурентним уже зараз, а також залишатися таким на перспективу.

В «Ліма Експерт» турбуються про свою репутацію і репутацію бізнесу клієнтів. Після діалогу з клієнтом і виявлення його потреб і очікувань, ми пропонуємо тільки найбільш відповідні індивідуальні логістичні рішення, орієнтуємося на довгострокове співробітництво і взаємний розвиток. Подібно тому, як пілот слідкує за змінами показників авіаційного варіометра під час польоту, наші експерти слідкують за виконанням ключових показників ефективності Вашого індивідуального рішення на всіх етапах його реалізації.

Наші логістичні рішення в сфері повітряних вантажних перевезень –  конкурентні за ціною та поза конкуренцією за якістю сервісу. Зниження витрат на логістику для клієнта відбувається за рахунок зменшення витрат на адміністрування логістичного процесу, а також зниження непередбачуваних додаткових витрат від можливих додаткових проявів ризиків, за рахунок оптимізації маршрутів і логістичних мереж, а також мінімізації можливих  збитків для бізнесу. А якість сервісу   – завжди залишається на найвищому рівні, в чому вже не раз переконалися багато наших клієнтів. І в чому пропонуємо Вам переконатися самостійно.

ЛОГІСТИЧНІ РІШЕННЯ «ЛІМА ЕКСПЕРТ» – БЕЗПЕЧНІ, СВОЄЧАСНІ, ПРОДУКТИВНІ  ТА УНІКАЛЬНІ ЗА ПЕРЕВАГАМИ

Критерії Безпеки, Передбачуваність, Своєчасності і Продуктивності в логістиці названі ключовими на думку провідних світових експертів. Згідно аналітичних звітів по ефективності такі критерії впливають на ступінь довіри до логістики і задають тренд на майбутні роки.

Міжнародні вантажні авіаперевезення від «Ліма Експерт» – це високий ступінь безпеки кожної угоди, високий ступінь продуктивності логістики, ефективна робота з «вузьким місцем» (bottleneck) в області наших повітряних перевезень, оперативна досконалість, професіоналізм і налагодженість ділових процесів, професіоналізм митних брокерів, потенціал для оптимізації витрат клієнта, і, як наслідок, передбачуваність логістики, організація поставок за конкурентними цінами і підтверджена репутація експерта.

ЕКСПРЕС-АВІАДОСТАВКА «ВІД ДВЕРЕЙ ДО ДВЕРЕЙ» – ДО 5 РОБОЧИХ ДНІВ З БУДЬ-ЯКОЇ ТОЧКИ НА КАРТІ СВІТУ, З ГАРАНТІЄЮ ДОТРИМАННЯ ЗАЯВЛЕНИХ СТРОКІВ!

Серед останніх тенденцій у розвитку світової логістики можна виділити: підвищення якості сервісу і надійності, забезпечення безпеки і передбачуваності транспортувань, підвищення ефективності і продуктивності логістичної діяльності, новий характер взаємодії з клієнтами, зростаючі вимоги до сервісу і обслуговування, постійне збільшення затребуваності послуг експрес-авіадоставки.

Компанія «Ліма Експерт», гармонійно зливаючись з актуальними тенденціями, здійснює для клієнтів експрес-доставку вантажів по всьому світу! Точно в строк. Якісно. Надійно.

АВІАПЕРЕВЕЗЕННЯ ВАНТАЖІВ ВІД «ЛІМА ЕКСПЕРТ» ЦЕ:

  • Надійність, безпека, своєчасність і передбачуваність кожного логістичного рішення
  • Конкурентоспроможні ціни за транспортування високої якості
  • Оптимізація витрат клієнта
  • Робота с bottleneck для пришвидшення і прискорення ефективності вантажних авіаперевезень компанії
  • Висока логістична продуктивність рішень
  • Професіоналізм, інтелектуальність і оперативна досконалість
  • Професіоналізм митних брокерів
  • Унікальність і висока швидкість реакції на зміни в бізнес-середовищі
  • Компетенція та безкомпромісна якість кожного нашого логістичного рішення.

ВИГОДИ ДЛЯ КЛІЄНТІВ «ЛІМА ЕКСПЕРТ»:

  • Задоволення індивідуальних логістичних потреб точно в строк
  • Отримання додаткових переваг на кожній милі над горизонтом
  • Цінна можливість для бізнесу стати більш конкурентоспроможними і придбати конкурентну перевагу
  • Вірний орієнтир на розвиток
  • Практика взаємних поліпшень і посилення бізнесу, збереження бізнес-репутації
  • Гарантії якості, надійності, результативності та виконання в строк
  • Мінімізація можливих негативних проявів ризиків і непередбачених додаткових витрат для клієнта
  • Безкомпромісна якість і еталонний сервіс в сфері вантажних авіаперевезень
  • Індивідуальний підхід, інформаційна підтримка, консультації.

З «Ліма Експерт» Ви зможете більше, ніж раніше!
Замовте індивідуальний прорахунок вартості авіаперевезення +38 (044) 2757588, +38 (098) 4028138